Шоурум на Кармод в Саудитска Арабия


Кармод откри най-големия шоурум за сглобяеми конструкции в Близкия Изток с изложбена площ от 10 хил. кв.м. Шоурумът е разположен област Касим, Саудитска Арабия.


Откриването на шоурума удостоиха с присъствието си държавният министър на Саудитска Арабия, изпълнителния директор на Кармод Месут Чанкая, областният управител на Хубра Фахд Хасан ал Султан и областният управител на Бекирие, Салих Абдулазис ал-Халифе.


В речта произнесена на откриването, нашият изпълнителен директор Месут Чанкая изтъкна, че е голямо гордост за Кармод притежаващ повече от 30 годишен опит в строителния сектор да открие шоурум от тази величина. С тази база компанията ще осигурява много по-добро обслужване на клиентите си в Саудитска Арабия и страните от региона. Чанкая наблегна на това, че този шоурум ще допринесе за по-нататъшното развитие на приятелството между Турция и Саудитска Арабия, особено в област Касим.


В шоурума в област Касим на Саудитска Арабия са изложени голяма гама от продукти, от сглобяеми къщи до къщи с метални конструкции, контейнери за строителни обекти, офис постройки, охранителни будки за офиси и т.н. 
 


WhatsApp

контакти

E-mail