Кармод изпълни мащабен социален жилищен проект в Либия


Кармод изпълни много жилищни проекти по света. Едни от тези проекти са изграждането на цяло селище съставено от 1884 жилищни постройки в Ирак и сключено споразумение за мащабен жилищен проект в Либия. Първият етап от проекта в Либия е изграждането на 500 къщи. Междувременно Кармод вече произведе и монтира мострена къща.


Либийският Министър на Жилищното Строителство и Инфраструктурата Али Хюсеин ал Шериф посети едно от местата с монтирани мострени жилища и получи информация за тях. След проведения разговор министърът реши да посети фабриката на Кармод в Истанбул за да получи по-обстойна информация за системата ни за производство на сглобяеми къщи. По време на този разговор той ни съобщи новината, че имат намерение да закупят 500 жилища през първия етап на проекта.


Либийският Министър на Жилищното Строителство и Инфраструктурата Али Хюсеин ал Шериф предпочете Кармод като производител на качествени продукти в сектора на сглобяемите конструкции за да покрие дефицита на жилища на либийския пазар. Освен това, в проведения разговор той наблегна на културните връзки между Турция и Либия.
 

 

 

 


WhatsApp

контакти

E-mail