Кармод посрещна гости от 123 страни в MUSIAD EXPO 2016

Кармод в качеството си на една от водещите компании в сектора на сглобяемите конструкции посрещна гости от 123 страни на MUSIAD EXPO 2016.


Изпълнителният директор на Кармод, Мехмет Чанкая изтъкна, че са осъществени много двустранни бизнес срещи посетители от Европа, Америка, Азия и Африка в продължение на 4 дни.

 

Кармод е марката с най-широка гама от продукти


Г-н Чанкая подчерта, че Кармод е марката с най-широка гама от продукти и поради това във връзка със строителни решения се радва на голям интерес от различни страни. Той изрази радостта си, че компанията е получила запитване за изграждане на луксозна офис постройка от Танзания, Джибути и други страни в средноизточна Африка, за постройки от сглобяеми конструкции от Алжир, Либия и др., за кабини и сглобяеми къщи от Обединеното Кралство, за кабини от Панама, Перу и други страни от Южна Америка. Благодарение на изложението, компанията оползотвори възможността да изложи продуктите си пред посетители от 123 различни страни.

 

7215 Бизнесмени от 123 страни


Седем хиляди двеста и петдесет бизнесмени и инвеститори от 123 страни посетиха 16-то изложение на MUSIAD, което се проведе в периода 9 – 13 Ноември 2016 в CNR Еxpo Center, Истанбул. В изложението участваха компаниите, които са членове на MUSIAD, ОИС, местни и международни неправителствени организации, общини, партньорски организации и институции.

 


WhatsApp

контакти

E-mail