Сглобяеми Модели за Къщи

Моделите ни на сглобяеми къщи са предпочетени във всички региони на света...

Сглобяеми Модели за КъщиИмаме планирани и реализирани над 10 хиляди проекта с качеството на Karmod. Особености като икономичност, бърз монтаж и 30 годишна практика са причина за предпочитане на нашите модели за сглобяеми къщи и вили. Днес сглобяемите конструкции на Кармод се използват във всеки регион на света с доверие. Получените добри отзиви от страна на клиентите за качествено произведените и подходящи за всички климатични условия завършени проекти беше най-голямото щастие за нас.

Този тип сгради предлагат на своите потребители възможност за разширяване. Когато се отегчите от сглобяемите модели на къщи или искате да ги разширите, можете да направите това по подходящ начин дори след много години. Можете да добавите допълнителни контейнери близо до или отгоре на контейнера и да ги свържете към съществуващата сграда възможно най-бързо и с много малко усилия. Така че можете да разширите и развиете структурата, за да я направите точно така, както си я представяте.

Опции за покрив и тераса в сглобяеми модели на къщи

Той е един от най-идеалните варианти за хора, които обичат терасата и покрива в сглобяеми модели на къщи. Когато избирате контейнери с покрив, можете да разполагате и със стаи за живот, работа или забавление, където можете да прекарате приятно време през лятото и зимата. Ако харесвате таванско помещение, можете да се свържете с компании, за да сбъднат дизайните на вашите мечти.
Цената на контейнерите с покриви и тераси е точно цената на конструкциите без тези функции. Той може да посрещне вашите гости в тези къщи, защото е евтин и ви позволява да се забавлявате всеки сезон.

Устойчиви на земетресения сглобяеми модели на къщи

Рискът от земетресение е едно от нещата, за които хората, които искат да имат контейнери, мислят. Сглобяемите конструкции, устойчиви на земетресения, ви предлагат високо ниво на сигурност. По този начин можете да се предпазите от земетресения. Изключително лесно е да сглобите мебелите в контейнера. Предимство е и това, че няма други сгради, които да се срутят върху контейнера.


WhatsApp

контакти

E-mail