Павилиони

Ако развивате собствен бизнес, но се нуждаете от практично и гъвкаво решение, което да ви помогне да  представите продуктите си пред широката публика, павилионите са идеалното решение за вас. Можете да поръчате павилион, който да бъде направен изцяло по ваш проект, така че перфектно да удовлетвори вашите нужди. Тук ще научим повече за павилионите, тяхното предназначение и предимства.


Какви приложения могат да имат павилионите?

Павилионът може да има най-различни приложения. Той може да се използва като павилион за продажба на хранителни или нехранителни стоки, лавки за закуски, чейндж бюро, застрахователно бюро, будка за заплащане на комунални услуги, павилион за вестници.

Освен това можете да използвате павилиона, като кабина за охрана, където на персонала да бъде осигурен сигурен подслон. Павилионите от типа кабини са идеални за контролно пропускателни пунктове. Друго приложение на павилиона е ползването му като WC или душ кабина.

Освен за своеобразни магазинчета, павилионите могат да се използват и като шоурумове, аптеки, както и заведения за бързо хранене, пицарии, обекти за търговия на едро, цветарски магазини и т.н.

Списъкът с приложенията на павилионите може да бъде безкраен. Възможно е дори лесното преоборудване на павилиона при промяна на предназначението му, така че да отговори на нововъзникналите потребности.

От какви материали са изработени павилионите?

Павилионите се изработват с модерна технология, която позволява бърз и екологичен производствен процес. В производството се използва плътна суровина, детайлни решения и се гарантира оптимална изолация.

Предпочитанията на клиентите са стените и покривът да бъдат изработени не от галванизирана ламарина с PVC покритие и полиуретанова пяна в пространството между тях, а от две полиестерни плоскости, запълнени с полиуретанова пяна и подсилени със стъклена вата. По този начин стените се изграждат от висококачествени сандвич панели.

За подово покритие се използва ламиниран паркет. Стандартните прозорци на павилионите са от PVC дограма.  Всеки павилион има електрическа инсталация за вътрешно осветление, което е съобразено с предназначението, за което павилионът ще бъде използван.

При необходимост павилионът може да бъде транспортиран и монтиран на желаното място. Монтажът се извършва върху бетонна плоча със стоманени болтове. Ако обаче ви е необходим мобилен павилион, той може да не бъде захванат за бетона.

Какви са предимствата на павилионите?

Те са подходящи за почти всички бизнес индустрии, като при това са достатъчно мобилни, за да позволят лесното им преместване на ново място. Павилионите са толкова универсални, че могат да служат както за стоки, складова база и работно пространство, така и за място за пребиваване на охрана. Те предпазват от външните метеорологични условия, а тяхната многофункционалност и достъпна цена ги правят идеален обект за инвестиция.

Съществуват и сглобяеми конструкции на павилиони, които ви позволяват на място да определите точното разпределение на помещенията. Възможно е на посоченото от вас място да бъде докарана само конструкцията, а вие сами да довършите стените, покрива и дограмата с желаните материали.

Цената на павилионите е изключително достъпна, благодарение на бързото и лесно производство и монтаж в сравнение с огромните конструкции и сгради, където се използват много повече видове материали и се влага много по-тежък труд. Това дава възможност на начинаещите бизнесмени да се възползват от такъв павилион и да стартират продажбите моментално.

Какви са размерите на павилионите?

Размерите на павилионите изцяло зависят от вашите предпочитания. В зависимост от предназначението им, можете да закупите павилион с размери от 3 кв.м. до голям павилион с пространство 50 кв.м. Всички павилиони са изработен по екологичен начин, без да навреждат на околната среда, а технологията на производство гарантира максимално качество и дълготрайност.

Възможност за преоборудване

Павилионите се отличават с голяма гъвкавост на употребата, което означава, че могат лесно да се преоборудват от павилиони с едно предназначение на друго. Това дава свобода на собствениците им да изпробват нови индустрии и посоки в бизнеса, без да се налага да инвестират още пари в изцяло нов павилион.


Кабини и павилиони на най-ниски цени

Оферти за павилиони, с които без проблеми ще планирате различни дейности и ще извършвате търговия, където и да сте. Будки за разлчини дейности. Всички интересни идеи за контейнери от този тип.

Кабини за охрана, които могат да ви осигурят максимален комфорт и сигурен подслон за персонала. Качество, което е безспорно. Кабини за охрана на цени, които нямат конкуренция.

Строителна система с бързо производство и монтаж ...

С размери от 3 до 50 кв. м. и множество алтернативни планове сглобяеми павилиони на Кармод се използват в сфери като охранителни точки, строителни обекти, лафки, wc и душ и много други алтернативни решения за всяка сфера. Свръх осебености като производството с модерна технология, качество, използване на плътна суровина, максимална изолация, детайлни решения и екологичен производствен процес са събрани на едно място в кабините на Кармод.


WhatsApp

контакти

E-mail