Двуетажни готови къщи

В наши дни двуетажните готови къщи стават все по-популярна опция между всички сглобяеми къщи. Това са еднофамилни преместваеми къщи, произведени от екологични строителни материали. Тук ще разгледаме всички предимства на тези двуетажни конструкции и защо те са подходящи за целогодишно обитаване.

От какви материали са изработени двуетажните готови къщи?

Имате възможност да изберете между метална и дървена носеща конструкция на вашата сглобяема къща. Независимо какъв материал изберете, можете да сте сигурни, че стабилността и сигурността на такава къща е гарантирана благодарение на солидния материал с отлични показатели.

  • Ако изберете метална конструкция, в такъв случай металът се обработва с грунд, който го предпазва от корозия. Стените се изработват от леки панели тип сандвич, включващи външна и вътрешна топлоизолация, гипсо картон и каменна вата. При направата на покрива е добавена минерална вата, а дограмите включват многокамерен PVC стъклопакет. Такава двуетажна сглобяема къща може да издържи земетресение от 9-та степен по скалата на Рихтер.

  • Ако предпочетете основната конструкция на вашата двуетажна къща да бъде дървена, тогава се използват многослойни иглолистни греди, които предлагат отлична стабилност и издръжливост.

Еко панелите на къщата представляват 100% природен продукт, който има отлични топлоизолационни и шумоизолационни свойства. Пространствата между конструкцията биват запълнени с вата, което е икономичен и практичен избор. Покривът се строи по стандартен начин, за да издържа на големи температурни амплитуди и на неблагоприятни атмосферни условия. Външните стени се завършват с порести мазилки, които са в предпочитания от потребителя цвят.

Какви са предимствата на двуетажните готови къщи?

  • Двуетажните готови къщи са предпочитан вариант пред едноетажните, тъй като предоставят по-голяма площ и съответно по-голямо удобство. Те са идеални за целогодишно обитаване.

  • Едно от най-големите предимства на двуетажните преносими къщи е ниската консумация на електроенергия, благодарение на използваните в строежа изолационни материали. По този начин къщата лесно се отоплява през зимата и охлажда през лятото.

  • Въпреки че е трудоемко, е възможно вашата двуетажна къща да бъде разглобена и преместена на ново място, ако евентуално решите да се преместите в нов район.
  • Готовият проект на двуетажна къща ви позволява да се радвате на новия си дом далеч по-бързо и на много по-евтини цени, отколкото ако започнете тепърва да полагате основи за тухлена къща.
  • Процесът на сглобяване е лесен и дори е възможно да поръчате само конструкцията и материалите, а да сглобите къщата сами, ако имате достатъчно умения за това. Това още повече ще намали вашите разходи.

Разбира се, ако желаете по-евтини сглобяеми къщи, можете да изберете между едноетажните готови къщи, но двуетажните предоставят на собствениците си далеч повече възможности за правилно разпределение на помещенията и вътрешното пространство и са отличен вариант за по-големи семейства. Потърсете "двуетажни сглобяеми къщи цени", за да съобразите изискванията си и бюджета си с наличните готови проекти.

Какви са стандартните размери на двуетажните готови къщи?

Вариантите за размер на готова двуетажна къща са многобройни и варират между 91 кв.м. до 150 кв.м. Нека разгледаме различните възможности, които такива двуетажни сглобяеми къщи предоставят.

  • Ако изберете най-малкия вариант двуетажна къща с 91 кв.м., разпределението на стаите ще е както следва: на първия приземен етаж е разположена всекидневна, хол и кухня, а на втория етаж са поместени две спални, баня и балкон.

  • Средните по размер двуетажни сглобяеми къщи са с квадратура 125 кв.м.  Техният приземен етаж включва хол, кухня, всекидневна и тоалетна, а вторият етаж помещава три спални, малък хол и баня.  
  • Най-големите по площ двуетажни къщи с размер 148 кв.м. включват всекидневна, кухня, тоалетна и хол на приземния етаж, а на втория етаж разполагат с три спални, две бани, още един хол и балкон.

Ако желаете да се радвате на просторен, удобен и траен дом, изработен от качествени материали, които го правят достатъчно устойчив на земетресения, наводнения, пожари и други природни стихии, двуетажните сглобяемите къщи ще бъдат идеалният вариант за Вас!


WhatsApp

контакти

E-mail