Сглобяеми Къщи с Метална Конструкция

Метални конструкции

Металните конструкции се отличават преди всичко със сигурността си, но това съвсем не означава, че отстъпват по естетика на дървените конструкции. Модерните конструкции от метална структура се изготвят от експерти, които изчисляват тяхната товароносимост, характеристики на метала, от който са направени, особено на местата със сглобки, издържливостта им на ръжда и много други фактори, които съчетани заедно гарантират отличното качество на постройката.

метални конструкции


Какви приложения могат да имат металните конструкции?

Вероятно не подозирате колко различни приложения могат да имат тези постройки, затова нека ги изредим тук.

  • На първо място металните конструкции могат да се използват за направата на сглобяеми метални къщи. Предимствата на тези домове са бързата и качествена изработка, стабилността на постройката, устойчивостта на дългогодишна употреба и достъпните цени, на които тези домове се предлагат.
  • Разбира се, тези метални конструкции могат да се използват и за направата на временни или сезонни постройки за живеене от типа на бунгало или лятна вила. Благодарение на лесното сглобяване, проектът на тези постройки може да е гъвкав и съобразен с вашите нужди.
  • Металните конструкции могат да се използват и за направата на метални халета, които са подходящи за складова база, магазин, автосервиз, животновъдство, производство и много други. Височината и размерите могат да бъдат съобразени с предпочитанията на клиента.
  • Възможно е и изграждането на практичен гараж от метална конструкция, който ще отнеме много по-малко време и усилия, отколкото гаражите, построени чрез монолитно строителство. При това конструкцията от метал ще ви излезе много по-евтина. Такъв метален гараж е идеално решение за съхраняване на автомобили, мотори, градинска техника, лодки, както и преобразуването му в работилница или сервиз.
  • Металните конструкции са идеални и за създаването на офиси, които притежават всички необходими работни условия – електрическо оборудване, осветление, климатици и пр.

метални конструкции

 

 

Какви са предимствата при използването на метални конструкции?

Материалът, от който се изработват металните конструкции, е много лек и същевременно здрав, което го прави лесен за монтаж. За структурата се използва неръждаема стомана, която е устойчива на сеизмична активност и на неблагоприятни атмосферни влияния. Като добавим към това и евтината цена спрямо останалите строителни материали, това обяснява защо металните конструкции стават все по-предпочитан вариант за най-различни приложения.

 

Желаете къща с метална конструкция? Какви са предимствата?

Вашата метална къща може да е готова само за 1 седмица, ако се работи по вече готов проект. Но бихте могли и вие да съставите проект, като в такъв случай ще е необходимо малко повече време за издигането й.

Металната къща по нищо не отстъпва от дървената, при това цената й е по-евтина. По-точно изграждането на такъв метален дом ще ви спести около 30% от разходите за монолитно строителство. При това процесът на строеж е 8 пъти по-бърз.

Тя е също толкова естетична на външен вид, енергоефективна и практична, колкото и нейната дървена посестрима. С изключение на скелета и основата, стените, покривът и подът се изграждат по идентичен начин със сандвич панели. Полага се вътрешна и външна изолация, която отговаря на европейските стандарти за качество. Благодарение на това можете да сте сигурни, че през лятото вътре в къщата ще ви бъде прохладно, а през зимата – достатъчно топло без загуба на топлина. Металните къщи са изключително практични и годни за целогодишно живеене.

 

Какви процеси са включени в изграждането на металните структури?

Скелетът на къщата, състоящ се от греди и колони, е изграден от стомана. Тези елементи се заваряват, като се прилага допълнително подсилване на сглобките със стоманени планки. След това започва обработката на метала, върху който първоначално се нанася грунд, а в последствие боя и лак срещу корозия. Изключителната якост и стабилност са гарантирани.

Перспективи

За разлика от монолитните постройки, металните конструкции не улягат и съответно не се напукват, което гарантира дългогодишната им трайност. Те могат без проблем да бъдат ползвани в продължение на 100 години, затова представляват прекрасна инвестиция, която многократно ще ви се отплаща във времето.


Сигурни като метала, топли като щастието...

Металните къщи на Кармод при които сигурността е на преден план, са избора на тези, които искат да съчетаят сигурността и естетиката в едно. Модерният и новаторският дизайн и статичните изчисления, изготвени от експерти са съчетани с модерна технология на производство, при сливането им с метала се получават отличителните черти за качестовото на Кармод. Чрез нашите комфортни сглобяеми къщи с метална конструкция, можете за кратко време да имате мечтания дом.

Евтин дом предлага изработка на евтини сглобяеми къщи с метална конструкция на ниски цени в София.

Готови и типови проекти на къщи със стоманена носеща конструкция или вила и бунгало с метални конструктивни елементи. В тази колекция ще намерите следните готови и типови проекти: проект на стоманена къща, къща със стоманена конструкция, Стоманени Къщи, план на метална къща, разпределение на сграда със стоманена конструкция, готов проект на метална къща, типов план за стоманена къща.


WhatsApp

контакти

E-mail