сглобяеми къщи цени

Едноетажни готови къщи

Едноетажните сглобяеми къщи са идеален вариант, ако желаете да живеете извън града и имате собствен парцел. Процесът на тяхното изграждане е бърз и безопасен, което води до по-достъпната им цена. В процеса на производство се използва така-нареченото сухо строителство, което предотвратява натрупването на влага и появата на плесен.

Едноетажната сглобяема къща е устойчива на земетресение и повишено налягане в резултат на неблагоприятни климатични промени. Тя е достатъчно добре изолирана, за да издържа на резки температурни промени. Освен отлична топлоизолация, тя е и шумоизолирана, за да ви предостави пълноценна почивка.

сглобяеми къщи моделиОт какви материали са изработени едноетажните готови къщи?

Сглобяемите къщи се изработват от екологични материали, които позволяват да бъдат използвани отново при евентуално разглобяване и строене на нова къща. Можете да изберете материала на конструкцията на едноетажните готови къщи в зависимост от вашите предпочитания, като вариантите са два – дървена или метална  конструкция. Всеки от тези два вида конструкции има своите предимства и се ползва с популярност.

  • Дървените едноетажни преносими къщи са изработени от екологичен материал, който е достатъчно стабилен, за да съперничи на стоманобетонните къщи по качество и издръжливост. Много хора избират точно тях зареди естественият материал, който ги приближава повече до природата.

  • Металните конструкции предлагат стабилна основа, голяма трайност и устойчивост на земетресения. Те са по-евтина цена от тази на дървените къщи, като при това външният вид на сградата е също толкова красив и естетичен.

С прилагането на правилната поддръжка и двата вида едноетажни къщи имат голяма трайност от минимум 100 години.

Изграждането им включва и качествена вътрешна и външна изолация, отговарящи на всички съществуващи стандарти. Вътрешният изолационен слой предпазва конструкцията от износване и допринася за благоприятния микроклимат вътре в къщата, докато външният слой поддържа относително постоянна температура в къщата през всички сезони и води до по-лесното й отопляване през зимата. Допълнително енергийно решение представлява използването на PVC дограмата за вратите и прозорците.

Какви са предимствата на едноетажните готови къщи?

Нека разгледаме какви са предимствата и защо да предпочетете готови къщи пред сглобяеми къщи по ваш проект.

  • Преди всичко за потребителите е важен факторът „сглобяеми къщи цени. Цената на готовия проект на сглобяема къща е по-ниска, отколкото да съставите такъв проект самостоятелно.

  • Друго предимство е възможността да изберете желания дом между много проекти, което означава по-голям избор.
  • След избирането на проекта на готова сглобяема къща, изработката на окончателния план и чертеж става много по-бързо.
  • Възможна е преработка на готовия проект в случай, че нещо в него не ви допада. По този начин проектът ви за готова къща може да бъде усъвършенстван според вашия вкус и нужди. Тези леки корекции стават много по-бързо, отколкото да планирате всичко от нулата. Сред възможностите за промяна са големината на къщата, площта на отделните помещения в нея, промяна в облицовката и боята на фасадата и в конструкцията - метална или дървена.
  • Тези преместваеми къщи се монтират на място и при евентуална промяна на местоживеенето, могат да бъдат разглобени и преместени на новото място.

Какви са стандартните размери на едноетажните готови къщи?

Изборът на размери на евтини сглобяеми къщи е действително огромен. Най-малката по размер едноетажна сглобяема къща има площ от 49 кв.м. и е тип бунгало или лятна вила. Макар и ограничена по площ, тя е достатъчно функционална и съдържа всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня и антре, което я прави подходяща за семейство с едно или две деца.

Разбира се, размерът на сглобяемата къща може да варира. Средните по размер сглобяеми къщи са с площ 88 кв.м. Разположението на такава сглобяема къща включва всекидневна, кухня, две спални, хол и баня и представлява идеален вариант за живеене на четиричленно семейство.

Най-големите готови сглобяеми къщи са с площ 150 кв.м. и включват голяма всекидневна, три спални, кухня, баня и тоалетна, преддверие, коридор и веранда. Тя е идеална за многодетно семейство или семейства, чиито възрастни родители живеят с тях.


WhatsApp

контакти

E-mail