Кармод в качеството си на водеща компания в областта на сглобяемите конструкции представя своите мобилни тоалетни. Мобилните тоалетни са проектирани в научноисзледователския отдел на компанията и се характеризират със своята ергономичнност и удобство за експоатация. Тоалетната е направена от полиуретанов материал с голяма издръжливост, който позволява експлоатация при различни климатични условия с ниски и високи температури.

Мобилните тоалетни Кармод се различават със своя ергономичен вътрешен дизайн. Хигиената и удобството са водещи критерии в проектирането на тоалетните чинии. Вентилационните скари възпрепятстващи задържането на миризми след използване са интелигентно прикрити чрез дизайна. Водата от умивалника се влива в общия отпадъчен резервоар на тоалетната. Допълнителни аксесоари като диспенсер за течен сапун, тоалетна хартия, релса за хавлия, огледало и закачалка са разположени заедно с основните компоненти като умивалник, тоалетна чиния, писоар и резервоар.

Мобилните тоалетни могат да се използват във военни терени, бежански лагери, индустриални дворове и мероприятия на открито като спортни състезания, концерти, митинги и др. Друго предимство на мобилните тоалетни на Кармод е безпроблемната експлоатация без да се налага включване към голяма градска инфраструктура.

Размери: Височина 245 см, Ширина 115 см, Дължина: 115 см, Тегло: 105 кг


WhatsApp

контакти

E-mail