Сглобяеми Строителни Обекти

Свръх особенностите на сглобяемите строителни обекти

С технологичното си и бързо производство, бързия и навременен монтаж и следпродажбено обслужване Кармод e предпочетена за производството на сглобяеми строителни обекти на големи проекти в световен мащаб. Сглобяемите строителни обекти попадат в дълголетния клас сгради и могат лесно да бъдат демонтирани и транспортирани за нови проекти. Сглобяемите строителни конструкции могат да бъдат произведени в зависимост от предназначението и предпочитанията на клиентите със стени от сандвич панели (стоманен лист - стиропор- стоманен лист) или фиберцимент (fibercement). За едноетажни и двуетажни проекти Кармод е предпочетената марка в света с бързото си производство според мястото, броя на потребителите и желаната големина на конструкцията съответсваща с международните стандарти за жилищни помещения. За всяка точка на света, с бързото си производство и монтаж според климатичните условия се произвеждат временни или дълголетни сглобяеми конструкции, които са нужни в началото на проектите. Също така заедно с това се предлагат инженерни услуги, сандвич панелни сглобяеми сгради или фиберцимент прес панелни сгради. Конструкциите за строителните обекти са едноетажни или двуетажни и се планират според климатичните условия на дадения район, панелите с високото ниво на изолация могат лесно да се разглобят, транспортират и монтират, с това тези здрави и икономични конструкции се характеризират с гъвкав дизайн, бързо производство и бърз монтаж.

Сандвич панелни сгради

Сглобяемите строителните обекти се основават по-бързо чрез сандвич панелите.

Сандвич панелите се образуват от поцинкована ламарина между която има EPS (полистирол), полиуретан и минерална вата, с пълнеж от три различни материала се постига голямо ниво на топлоизолазия, хидроизолация и шумоизолация, също така възпира образуването на влага. Това са най-сигурните и най-подходящите материали за изолация и пожароустойчивост.

Понеже ламарината е предварително боядисана, сглобяемите строителни лагери, офиси, общежития, трапезария, wc’та и душове не се нуждаят от боя. Това са практични и икономични сгради, които могат лесно да бъдат разглобени и преместени на друго място.

Строителните площадки бързо се градят с фиберциментни панели

Строителните конструкции от фиберцимент (Fibercement) или циментови плоскости ги произвеждаме с пресовани панели и панели от поцинкован каркас. Между двете стени от фиберцимент на пресованите панелни сгради се поставя EPS (стиропор), а при панелните сградите с поцинкован каркас между стените според нуждите на клиентите се поставят EPS, каменна вата или стъклена вата за изолация. Фиберциментовите сгради могат да се използват като строителни обекти, офиси, общежития, трапезарии, wc‘та, душове, социални комплекси и сгради с различни предназначения, тъй като те са бързо сглобяеми и икономични конструкции. Сградите от фиберцимент или циментови плоскости са между най-предпочетените сгради.


WhatsApp

контакти

E-mail