Ободряващи помещения, които спомагат за засилването на продуктивната работа.

Модулни Общежития

С отличителен ергономичен дизайн, ободряващи и удобни помещения в строителния сектор, петролната индустрия, минната промишленост и пътно строителните обекти общежитията на Karmod са били изборът на световното строителство. Общежитията за работници според проекта и желанието могат да се произведат едноетажни или двуетажни. Сглобяемите сгради за общежития се предпочитат поради високото ниво на топло и шумоизолация, дълголетието, лесния монтаж и ниската цена. В сферата на сглобяемите общежития за строителни обекти Кармод, заема важна позиция с качеството си в страната (Турция) и света, като тя е предвидила всеки детайл за спокойствието на работниците в общежитията. Сглобяемите строителни конструкции се произвеждат устойчиви към всички климатични условия и притежават международни сертификати за качество. Строителни общежития се произвеждат от първокачествени огнеупорни материали и така те предлагат сигорността и комфорта едновременно.

През последните години модулните общежития са предпочитани от много хора. Те предпочитат по-удобните, практични, надеждни и функционални модулни общежития. Модулният общежития дизайн не е като нормалното строителство на земя. Тези конструкции се произвеждат във фабрики и се произвеждат по строги стандарти. Те също се изработват според вашите предпочитания в зависимост от вашите желания. Можете също да поискате различен фабричен дизайн в зависимост от това за какво ще се използва конструкцията, формата на терена и други допълнителни изисквания. Препоръчва се и от архитекти.

Специални дизайни за модулни общежития

Модулните общежития също имат широка структура. Това ви позволява да се чувствате добре и да прекарвате времето си по най-специалния начин.

Топло и звукоизолация

Модулните общежития имат топло и звукоизолация. Повечето хора могат да решат, че изолацията на модулните общежития няма да бъде достатъчно добра. Всъщност няма разлика между топло- и звукоизолацията в нормални бетонни къщи и в контейнер. Можете да прекарвате удобно време в тези къщи, които ви предлагат високо ниво на изолация. Изолационните системи в контейнерните къщи могат да издържат много години.


WhatsApp

контакти

E-mail