Контейнери за живеене

Жилищни контейнери на най-ниски цени

Истинското българско производство на най-ниски цени-Контейнери за живеене, Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (Контейнери за строителни обекти, офис контейнери, Контейнери за живеене, санитарни контейнери) по индивидуалните изисквания на нашите клиенти, осъществяваме и техния монтаж на място.

Демонтирани контейнери, лесни за транспорт и монтиране.

Новото поколение разглобяеми контейнери на Кармод с винтово свързване и плъг-ин система се характеризират с най-бърз монтаж. С технологията, бързото и качествено производство, монтаж и следпродажбено обслужване Кармод беше първия избор за големите проекти в сферата на енергийния, строителния, пътното строителния, летища, минната промишленост, строеж на язовирни стени и други сектори.

Кармод произвежда ново поколение технологични разглобяеми контейнери с размери 2,30 х 5,95 м. отговарящи на международните стандарти. Също така за първи път в света ние произведохме напълно разглобяеми контейнери с рамери от 3х7 м., който отговаря на международните стандарти и лесно може да бъде транспортиран. Кармод 3х7 напълно разглобяемия контейнер е по-обширен от себеподобните си със 7 м2. Разглобяемите продукти с винтово свързване се монтират намясто и за кратко време могат да се изградят големи закрити площи и многоетажни сгради.


WhatsApp

контакти

E-mail