Модерни къщи от метални контейнери!

Нашите преместваеми къщи са едно уютно, комфортно  и модерно решение на достъпни цени за всеки. Контейнери за живеене, преносими къщи, Контейнери къщи, мобилни къщи, фургони къщи, Сглобяеми къщи, бунгала

Къщата ви контейнер да бъде готова за един ден.

Контейнери къщи

Преносими Жилищни Контейнери на Кармод, със поцинкованата си структура, висока изолация и гъвкав дизайн се произвеждат според вашите проекти и бързо се монтират на желаното от вас място, с технологията Кармод Контейнер се произвеждат до ключ. Според нужното пространство за ползване контейнер къщите се произвеждат едноетажни или двуетажни. Най-предпочитани от клиентите ни са къщите образувани от съединяването на два контейнера, къщите са в размери от 600х700х240 см. или 42 м2.

Жилищни Контейнери Кармод; с PVC прозорци и интериорни врати, ел. инсталация и водна инсталация, кухня, балатум на пода и изолация са сигурни, надеждни, дълголетни, практични и икономични решения за къща. Въпреки че къщите контейнери са дълголетни постройки, в много от общините не се изисква разрешение за строежа им. Понеже имат разглобяема структура лесно могат да бъдат преместени на друго място с помощта на камион с кран.

Една от най-важните архитектурни разработки последно време е, разбира се, домът от контейнер. Тези къщи се отличават с икономичност, екологичност и с възобновяемите гъвкави структури, различни от бетона. Важно е да се отбележи и че процесът на строене е много бърз и е с модерни дизайни и преносими модули. Домовете от контейнери се използват с много различни функции по целия цвят, от кафенета до домове за гости, от игрища за деца до ресторанти в зони за обслужване.

Предимствата на домовете от контейнери

Можете да притежавате дом като използвате контейнери на места, където е забранено строителството, дори и на трудни терени или на свличаща се земя. Можете да изберете готови конструкции, произведени като модулни или да се възползвате от възможността за персонализиране. Структурата ще може да се сглоби на място. Това означава, че ще спестите време, пари и труд, сравнено с нормалните сгради, чийто строеж продължава с месеци.

Можете лесно да сложите звуко- и топлоизолация в домовете от контейнери. Най-новите продукти, разработени с нова технология, Ви позволяват да се възползвате от източните на възобновяема енергия. По този начин ще намалите разходите си и в същото време ще опазвате природата. Можете да преместите конструкцията на ново място и да добавите нови модули винаги, когато пожелаете.


WhatsApp

контакти

E-mail