Модулни контейнери

Модулни контейнери конструкция от контейнер

Кармод предлага на своите клиенти различни Модулни контейнери, които покриват изцяло нуждните на съвременният потребител.

Модулните конструкции се изработват от два или повече контейнери.  двуетажни контейнери модулни фургони, Подходящи са за офис, заведения ,съблекални ,столова,спални помещения и др. В основата на модулната конструкция стоят отделни контейнери, монтирани като част от общ обект, продукт на водещи технологии и съвременни проектантски идеи.

преместваеми търговски обекти : магазини, павилиони и други търговски обекти.

модулни търговски обекти : автосервизи, автомивки, хотели, мотели , бунгала, представителни офиси, складови помещения

Изборът на големите с 8 превъзходни качества.

Разглобяемите строителни и офис контейнери на Кармод, произведени с нова технология, които са напълно с винтово свързване и плъг-ин система, бяха избора за големите проекти поради 8-те превъзходни качества.

С 30% по-малко емисии на въглерод и с 100% възможност за рециклиране новото поколение на Кармод са щадящи околната среда, също така притежават предимства като бързо производство, практично монтиране и пълен демонтаж, като могат да бъдат монтирани и демонтирани многократно.

Новото ни поколение строителни и офис контейнери със сандвич панели са енергоспестяващи до 60% и предлагат решения от административни офиси до трудови лагери за икономични и дълголетни сгради.


WhatsApp

контакти

E-mail