Технически Спецификации на Модулна Кабина

Технически Спецификации на Модулна Кабина

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА КАБИНАТА
ЗЕМЕТРЪСНИ УСЛОВИЯ 1-ва степен
КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ Пригодена за 3-та климатична зона
СНЕГОТОВАР 80 Кг/м²
СКОРОСТ НА ВЯТЪРА 80 км/ч (Кабината трябва да бъде закрепена към земята)
МЕТАЛНИ ЧАСТИ ST 37 Галванизиран метал
ЦИМЕНТОВА ПЛОЧА TS EN 634-2 Циментова плоча - клас на огнеустойчивост “B”
ИЗОЛАЦИЯ TS EN 13165 – Полиуретанова пяна - клас на огнеустойчивост “B”
ТОВАРОНОСИМОСТ НА КОНСТРУКЦИЯТА 200 Кг/м²
ОСНОВА
СИСТЕМА Използва се специално произведена конструкция от профили съединени с болтове. Продуктът трябва да бъде поместен на стабилна и равна повърхност.
ПОДОВО ПОКРИТИЕ За подово покритие на кабината се използва пожароустойчива циментова плоча без мирис с дебелина 16 мм. Върху нея се поставя PVC балатум с дебелина 2.5 мм.
ВЪНШНА СТЕНА
СИСТЕМА ЗА АЛУМИНИЕВИ ОТЛИВКИ Специална стоманена конструкция и алуминиеви отливки. Кабината се прави от полиестерни сандвич панели пресовани между отливките чрез уникална технология за автоматизирано производствено. Газ разредителят се отстранява от сандвич панела с гелово покритие на 50’C.
СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КАБИНИ Кабините се правят от полиестерен материал подсилен с фибростъкло във вид на полиуретанов сандвич панел с двойни стени поставен в пещ на 50 градуса. След съединяване на модулните панели се прави запечатване с бактериално неутрален силикон, който предпазва кабините от вода, сняг, прах, насекоми и бактерии. В допълнение то осигурява на кабините по-хигиенична и дълготрайна структура.
БОЯ НА ВЪНШНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ Използваната боя е устойчива на ултравиолетови лъчи, полиестерна, с мръсно бял цвят, изофтално гелова на акрилна основа, което придава на кабината свойствата корозионноустойчивост, неръждаемост и измиваемост.
БОЯ НА ВЪТРЕШНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ Използваната боя е устойчива на ултравиолетови лъчи, полиестерна, с мръсно бял цвят, изофтално гелова на акрилна основа, което придава на кабината свойствата корозионноустойчивост, неръждаемост и измиваемост.
ИЗОЛАЦИЯ НА СТЕНИТЕ Полиуретанова пяна с 35 мм дебелина и плътност 40 се инжектира от Италианска машина под налягане 140 бара.
ВЪТРЕШНА СТЕНА
СИСТЕМА Произвеждат се като специално направени панели от GRP полиестер подсилен с фибростъкло и инжектирана твърда полиуретанова пяна.
БОЯ НА ВЪТРЕШНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ Композитните панели са направени от полиестер подсилен с фибростъкло и изофтално гелова боя на акрилна основа с мръсно бял (флуоресцентен) цвят.
ИЗОЛАЦИЯ НА СТЕНИТЕ Ново поколение газообразна твърда полиуретанова пяна с плътност 42 се инжектира под високо налягане чрез машина във панели с 35 мм дебелина.
ОСНОВНИ СПЕЦИФИКАЦИ НА ВЪНШНИТЕ СТЕНИ
Външните и вътрешни повърхности на панелите на Кармод се покриват с гелова боя в цвят мръсно бяло устойчив на температури от +60 до -50 градуса. Външните и вътрешни панели са устойчиви на климатични промени и са корозионноустойчиви. Панелите на кабините могат да се измиват, неръждаеми, негниещи и лесни за почистване.
ПОКРИВ
ПОКРИВНА СИСТЕМА Кабините се правят от полиестерен материал подсилен с фибростъкло във вид на полиуретанов сандвич панел с двойни стени. След съединяване на модулните панели се прави запечатване с бактериално неутрален силикон, който предпазва кабините от вода, сняг, прах, насекоми и бактерии. В допълнение то осигурява на кабините по-хигиенична и дълготрайна структура.
ИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВНА Инжектира се полиуретанова пяна с плътност 42.
БОЯ НА ВЪТРЕШНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ Използваната боя е устойчива на ултравиолетови лъчи, полиестерна, с мръсно бял цвят, изофтално гелова на акрилна основа, което придава на кабината свойствата корозионноустойчивост, неръждаемост и измиваемост.
БОЯ НА ВЪНШНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ Използваната боя е устойчива на ултравиолетови лъчи, полиестерна, с мръсно бял цвят, изофтално гелова на акрилна основа, което придава на кабината свойствата корозионноустойчивост, неръждаемост и измиваемост.
ВРАТИ
ВХОДНА ВРАТА Бяла PVC врата със сюрмета. Размерите са 71,5*184,5 см и стъкло с дебелина 4 мм . Фабричният цвят на вратите е бял ако няма заявка за друг от страна на клиента.
ПРОЗОРЦИ
ПРОЗОРЕЦ Направена от прахово боядисана алуминиева рамка. Фабричният цвят на прозорците е бял ако няма заявка за друг от страна на клиента.
СТЪКЛО Използвано е импрегнирано стъкло с дебелина 4 мм с цел предпазване на служителите в кабината в случай на счупване на стъклото.
БОИ
МЕТАЛНИ ЧАСТИ За конструкцията се използват галванизирани 1.5 мм дебели метални профили с размери от 150 * 150 до 270 * 270. За кабини над 270 * 270 конструкцията се изгражда от профили покрити с еднослоен бързосъхнещ грунд.
"ЕЛЕКТРИЧЕСКА ИНСТАЛАЦИЯ (Преминават под ъгловото покритие)
КАБЕЛИ За контактите са използвани 3x2,5 мм кабели издръжливи на 2000 W / 220 V напрежение, а за осветлението са използвани 2x1,5 мм TSE сертифицирани NYM кабели. Във всички инсталации се използват се първокласни марки кабели за сертифицирани по TSE.
БУШОНИ Използват се първокласни марки сертифицирани по TSE.
ОСВЕТИТЕЛНА АРМАТУРИ Използват се първокласни марки сертифицирани по TSE.
КЛЮЧОВЕ И КОНТАКТИ Използват се първокласни марки сертифицирани по TSE.
САНИТАРНА ОБОРУДВАНЕ (външен монтаж)
САНИТАРНИ ИЗДЕЛИЯ Използват се първокласни марки сертифицирани по TSE.
ТРЪБИ ЗА ПИТЕЙНА ВОДА Използват се първокласни марки сертифицирани по TSE.
ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ Използват се първокласни марки сертифицирани по TSE.
АКСЕСОАРИ ПО ИЗБОР
Плотове, маси, рафтове, мивки, щори, вентилатори, вътрешни прегради и тоалетна са аксесоари по избор, които могат да се заявят пожелание.
ДОСТАВКА
В случаите, когато е невъзможно повдигането с кран има специално шаси, което позволява транспортиране с мотокар или транспалет. Превозното средство, с което се се прави доставката трябва да разтовари максимално близо до предназначеното място за кабината.
Кармод Технологии за Сглобяеми Постройки има правото да прави модификации на Техническите Спецификации.
 

WhatsApp

контакти

E-mail