Готовите мобилни тоалетни & душ кабини улесняват живота

Полиестерните модулни преносими тоалетни и душ кабини готови за употреба на Кармод се произвеждат в модерни съоражения. Мобилните тоалетни и душ кабини на Кармод са произведени с по-високо качество от други подобни. В производството на мобилните wc & душ кабини на Кармод; от връзките за вода и електричество до врати и прозорци са използвани качествени материали и аксесоари.

Преносимите wc & душ кабини на Кармод с качеството и естетиката, която е подходяща на градската архитектура; са най-идеалните решения за wc & душ в социални заведения, общински обекти, обществени съоражения, паркове и градини, търговски панаири, международни конференции и семинари, олимпиади, стадиони, зали и пикници.

Според предпочитанията на нашите клиенти ние произвеждаме 6 вида мобилини wc & душ кабини. Видове като стационарна сглобяема тоалетна и душ, мобилен контейнер за wc & душ, полиестерен портативен wc & душ, панелни wc & душ кабини, икономични едностенни wc & душ кабини и полиетиленови wc & душ кабини с резервоар за чисти и отпадачни води са сред нашето производство.


WhatsApp

контакти

E-mail